***EVLİLİK HAZIRLIĞI-ÇEYİZ KAFASI-GERİSAYIM 5 #52 ***

içimde garip bi duygu var ..heyecan sitres ve anlam veremedim yüreğimin ağzına geldiği ve sanki kanatlanıp ucacakmıs gıbı olan bir duygu bu..
sanırım hersey  cumartesi ve pazargünü anlamlanacak ve duygusal bir şekilde ucacagım yuvamdan kendi yuvamı kurmaya ..her evlenen böyledir bir gariptir ..bir heyecan yükü biz altı yılı geçmiş bir birliktelik yaşıyurz kah ayrıldık kah barıştık ve bugunlere geldık :)YÜCE RABBİMDEN TEK İSTEDİĞİM utandırmasın bizi ve aynı yastığa bir ömür acısıyla tatlısıyla baş koyalım ..malesef insanın aklına hersey gelıyor su zamandayken insan yuvasını terk edecekkenve her zaman  ALLAHA bolbol dua etmeli bence..dua dua dua ...bende şimdi rabbimden mutlu bir alie sıcak bir yuva  hayırlı bir eş ve hayırlı biş eş olabilmeyi diliyorum ALLAHIM NE OLURSUN DUALARIMIZI KABUL ET VE BİZİ HİÇ AYIRMA VE MUTLULUGUMUZU DAİM ET ...
SİDE BİZİM İÇİN LÜTFEN DUA EDERMİSİNİZ
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)

bircanın renkli dünyası

Merve Erden

2 yorum:

  1. ah canım emınım yuregın de yuzun gıbı boyle temız ve guzel! Allah cok mutlu etsın senı.. Elbetteki aglayacagın ve içinden cıkamayacak gıbı hıssettıgın zamanlar gelecek..Ama o an bu sozum aklına gelsın; öldürmeyen dert de güçlendiriyor Bircan'cım. O da tadı tuzu oluyor ınan. Ama yıne de sen tadında bir evlilk yaşa, cok mutlu ol! sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. serapcım cok ama cok tesekkur ederımm ne guzel yazmıssın aklıma gelecek bu sözlerin :D
      cok mutlu ettın benı dılkelerın ıcın tesekkuler :D

      Sil

her yorum bi gülümseme *-*