GÜLSE BİRSEL-MEHMEH GÜNSUR LC WAİKİKİ REKLAM YÜZÜ

GÜLSE BİRSSEL VE MEHMET GÜNSÜR
EKRANLARIN İKİ SEVİLEN YÜZÜ SEVİLEN BİR MARKA OLAN
LC WAİKİLİ YÜZÜ OLDU .
ÇOKTA GÜZEL OLDU
:)):):):)






EKONOMİ SERVİSİ - LC Waikiki; İlkbahar/Yaz Koleksiyonu reklam filmi için Mehmet Günsür ve Gülse Birsel ile kamera karşısına geçti.
Reklam çekimlerindeki rahat tavırlarıyla sete eğlence katan Mehmet Günsür ve Gülse Birsel’in tek başlarına yer aldıkları farklı iki reklam filmi, bugün yayına girdi.
Oynadığı reklam filminde “Aslında her zaman bir çizgin olmalı” diyen Mehmet Günsür, sezonun vazgeçilmezi olan denimler, blazer ceketler ve ekose gömleklerle kamera karşısına geçti. Kendisi için modada anahtar kelimenin pratiklik olduğunu söyleyen Gülse Birsel ise, çizgi, ekose ve puantiye detaylarının ağırlıkta olduğu, baharın renklerini tam anlamıyla yansıtan kıyafetlerin içinde “En önemlisi kendine yakıştırmak” diyor.
Herkese aynı anda hitap ederek Türkiye ’ye her yıl 175 milyon kez yakıştığını vurgulayan LC Waikiki, yeni kampanyasında modern, eğlenceli ve enerjik bir konseptle karşınıza çıkıyor. İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun tanıtıldığı eğlenceli kampanya, televizyon, internet , sosyal medya ve açık hava uygulamalarıyla tüketiciler ile buluşuyor.
( RADİKAL EKONOMİ ALINTIDIR )

bircanın renkli dünyası

Merve Erden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

her yorum bi gülümseme *-*