***İNCİR UYUTMASI TARİFİ***

MERHABALAR

ÇOÇUKLUĞUMDAN BİR LEZZET İNCİR TATLISI İLE KARŞINIZDAYIM .
MALUM ANNEM AYDINLI OLUNCA BENDE COCUKKEN BOLBOL İNCİR VE TÜREVLERİNDEN
NASİBİMİ ALDIM .VE BİRGÜN AKLIMA DAMAĞIMDA İZİ KALAN O LEZZETİ TEK BAŞIMA DENEMEK
GELDİ.BENCE BU FİKİR GEÇ KALMIS :))))
TADI ANILARIMDAKİ GİBİ
MÜKEMMEL
COK BASİT HIZLI EKONOMİK VE NEFİS



MALZEMELER
(4  ORTA KASE )
SEKİZ İNCİR
2.5 BARDAK SÜT
YARIM SU BARDAGI SEKE
BIR KASIK NİŞASTA


YAPILIŞ
İNCİRLERİ COK AZ ILIK SUDA BEKLETİP
KÜPKÜP DOĞRAYINIZ.
SONRA SÜTÜ OCAGA KOYUP
SEKERLE ILIYINCAYA KADAR KARISTIRIP
İNCİRİ VE NİŞASTAYI EKLEYİP
ORTA ATESTE SÜREKLİ KARISTIRINIZ
BİR TASIM KAYNATTIKTAN SONRA
OCAKTAN İNDİRİN .
SICAK SIICAK KASELERE KOYUP
BİR SAAT DIŞARIDA DİNLENDİRİNİZ
SONRA BUZDOLABINA
SOGUK SERVİS YAPMAK İÇİN
SUNUM YAPARKEN
CEVİZ VE TARCIN COK YAKISIYOR

AFİYET OLSUN
SEVGİLER

bircanın renkli dünyası

Merve Erden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

her yorum bi gülümseme *-*